Збірна Франції - новий чемпіон світу з футболу!

Збірна Франції - новий чемпіон світу з футболу!

15 липня відбувся фінальний матч чемпіонату світу 2018. У боротьбі за титул зустрілися збірні Франції та Хорватії. Поєдинок завершився рахунком 4:2 на користь французів.

Хорвати почали зустріч активно - перші п'ятнадцять хвилин учасники французької команди практично не бували на половині поля противника. Але попри відчайдушні спроби хорватів, на 18-й хвилині м'яч опинився в сітці їхніх воріт. Але «шашкові» не змусили французів чекати на відповідь і незабаром зрівняли рахунок. Після забитого гола, хорвати не припиняли насідати на опонента. Французи вирішили не піддаватися на маневри противника і заробивши пенальті пробили в лівий нижній кут воріт. Таким чином підопічні Дідьє Дешама знову попереду, а рахунок 2:1. Другий тайм почався з обміну атаками. Хорвати знову вирішили брати ситуацію в свої руки, але французи не залишилися в боргу і забили ще два м'ячі у ворота команди Златко Даліча. Таким чином, фінальний результат зустрічі -4:2 на користь французької збірної.

Чемпіонат світу 2018 завершився. Але емоції, отримані від непередбачуваних і видовищних матчів, залишаться надовго. Збірна Франції зробила цей чемпіонат яскравим, завдяки майстерності та бажанню перемогти.

Футбольна форма переможця ЧС 2018 у вільному продажу! Інтернет-магазин Playfootball пропонує доповнити комплект вашим прізвищем і улюбленим номером. Персоналізація - гарантія унікальності вашої футбольної форми!

Пишіть в Instagram Пишіть в Telegram Пишіть в Viber