Кросівки Асікс - нова сторінка в історії Playfootball

Кросівки Асікс - нова сторінка в історії Playfootball

Інтернет-магазин Playfootball розвивається і розширює асортимент товару. Зустрічайте - кросівки Асікс!

Ви вже звернули увагу, що в каталозі магазина з'явилася нова сторінка - кросівки Асікс? Це новий напрямок в нашій діяльності, який не стосується футболу, але відноситься до спортивного взуття. Його можна використовувати як повсякденне або за прямим призначенням: бігове.

Серед людей, які захоплюються бігом, кросівки Asics - безсумнівно топ взуття. З масою різноманітних технологій, що дозволяють демонструвати високі результати в спорті. У них ви будете впевнено почувати себе, як на асфальтованих доріжках в парках, так і на біговій доріжці в спортивних комплексах, так і на бездоріжжі в лісопосадках. Головне, правильно вибрати модель і розмір.

В інтернет-магазині Playfootball вам допоможуть купити кросівки Асікс (чоловічі та жіночі) не тільки потрібного розміру (а у кожної компанії свої нюанси в розмірній сітці), але і з правильним типом пронації. Це не технологія, як думають деякі, а тип постановки зовнішньої частини стопи при русі. А що стосується технологій, то вони в кросівках Asics - космічні.

Розробки стосуються підошви, щоб збільшити її довговічність і забезпечити зчеплення. А також проміжних шарів, які відповідають за амортизацію і відновлюють свою форму після стискання. При цьому вони повинні бути легкими. Це впізнавані гелеві вставки в області п'яти, вони гасять ударну навантаження. Спеціальні елементи пов'язують частини підошви, забезпечуючи жорсткість конструкції та не дозволяють їй скручуватися. А ще вставки для пружності, для захисту, елементи каркаса взуття для щільної фіксації ніг і багато іншого.

Хто випробував ті неперевершені по комфорту відчуття в кросівках Асікс, тому непросто перейти на іншу модель. Та й чи варто? Ласкаво просимо до вищої ліги бігу!

Пишіть в Instagram Пишіть в Telegram Пишіть в Viber